Asumisen ohjaaja Kuusaakoti, Kotka

Hakuaika päättyy  18.8.2024 23:59

Haemme tiimiimme soveltuvaa asumisen ohjaajaa Kuusaakotiin Kotkansaarelle, voisitko se olla Sinä?

Kotkan keskustassa sijaitseva 8-paikkainen Kuusaakoti on kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö, jossa asukkailla lievän kehitysvamman lisäksi psyykkisiä ongelmia.
Asukkaillamme on hyvin yksilöllisiä hoitoon ja huolenpitoon liittyviä tarpeita ja yksikössä toteutetaan aktiivisen tuen mallia, joka takaa yksilöllisen huomion arjessa ja palveluja suunniteltaessa.

Työhön kuuluu perushoito, lääkehoito ja asukkaan ohjaaminen arjessa sekä vapaa-ajan virikkeiden tarjoaminen. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan koulutus. Tartuntalain mukainen rokotussuojasi tulee olla voimassa. Lisäksi pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Teemme valinnan heti sopivan työntekijän löydyttyä. Hakulomakkeemme on todella kepeä, laita muutama ruksi kuvaamaan osaamistasi ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tule osaksi meidän mahtavaan tiimiin!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Elina Gummerus

elina.gummerus@kymenhva.fi,

p. 040 489 8724

Ajalla 22.7-18.8. Leena Oksanen

Leena.oksanen@kymenhva.fi

p. 040 663 7380

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan