test

Asumisen ohjaaja, Kuussalonki, Kangasala

Hakuaika päättyy  28.3.2023 23:59

Kuussalonki on kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Suoramalla noin kolmen kilometrin päässä Kangasalan ydinkeskustasta. Kuussalonki toimii 8-kerroksisessa talossa, jonka alimmassa kerroksessa sijaitsee ympärivuorokautinen 8 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Ylemmissä kerroksissa asuvat palveluasumisen itsenäisemmin pärjäävät 12 asukasta.

Asumisen ohjaajan tehtävänä on tukea ja ohjata asukkaiden elämää arjen eri askareissa, oman elämän hallinnassa, päivittäisten taitojen ja toimintakyvyn ylläpidossa sekä asioinneissa. Työ sisältää kuntoutuksellisen näkökulman asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä. Teemme työtä asukaslähtöisesti ja asukkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.

Arvostamme osaamistasi asukkaiden toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen erityisryhmien kanssa toimimisesta sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallinnan.

Työhyvinvointi on meille tärkeä asia. Perehdytämme sinut tehtävään ja sinulla on osaava, ammattitaitoinen tiimi tukenasi. Saat käyttöösi myös kattavat Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöedut: mm. työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy-toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai aiempi kouluasteen tutkinto tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Työaikamuoto tehtävässä on jaksotyö, kolmivuorotyö. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän aloitus 1.5.2023. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi hyväksytty todistus terveydentilasta kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55§:n mukainen selvitys sekä voimassa oleva lääkehoidon (LOVe) koulutus ja hygieniapassi.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää viikolla 12. arkisin klo 8.00-14.00 vastaava ohjaaja Tommi Ruokonen, puh. 040 1336 840 tai sähköpostitse oman aikataulusi mukaisesti tommi.ruokonen@pirha.fi. Viikolla 11. voit kysyä lisätietoa vastaava ohjaaja Teea Salonen, puh. 050 371 6410.

Haastattelut järjestetään 30.3.2023.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Viikolla 12. arkisin klo 8.00-14.00 vastaava ohjaaja Tommi Ruokonen, puh. 040 1336 840. Sähköposti tommi.ruokonen@pirha.fi
Viikolla 11. arkisin klo 8.00-14.00 vastaava ohjaaja Teea Salonen, puh. 050 371 6410.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan