test

Asumisen ohjaaja (lähihoitaja), Kittilä

Hakuaika päättyy  30.11.2023 15:00

Haemme Kittilään, Tunturi-Lapin asumisyksikköön lähihoitajia ja alalle opiskelevia asumisen ohjaajan keikkatöihin sekä määräaikaiseen sijaisuuteen.

Haemme Tunturi-Lapin asumisyksikköön, Kittilään lähihoitajia tai alalle opiskelevia asumisen ohjaajan keikkatöihin sekä määräaikaiseen sijaisuuteen. Arvostamme kehitysvamma-alaan ja autismiin liittyvää osaamista ja kokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Perehdytämme tehtävään.

Tunturi-Lapin asumisyksikössä asuu 19 erityistä tukea tarvitsevaa asukasta. Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu soveltuva koulutus. Myös alalle opiskelevat huomioidaan.

Tehtävän palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen, HYVTESin sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 30.11.2023 klo 15.00 mennessä. Määräaikainen tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä jo hakuaikana.


Lisätietoja

http://www.kolpene.fi
http://www.lapha.fi

Palveluesihenkilö Katja Lehmuslehti 0405536153 katja.lehmuslehti@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan