Asumisen ohjaajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Asumisen ohjaajan toimi - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion (Alavieska, Nivala, Sievi ja Ylivieska) kehitysvammahuoltoon Ylivieskan Kotipesän asumisyksikköön on haettavana

ASUMISEN OHJAAJAN toimi

Kotipesän asumisyksikkö on koti 15:lle erityisen paljon tukea tarvitsevalle kehitysvammaiselle asiakkaalle.

Odotamme hakijalta innovatiivisuutta, joustavuutta ja sopeutumiskykyä toimimiseen vaihtelevissa työtilanteissa sekä taitoa kehittää asiakaslähtöistä toimintaa yhdessä hoitohenkilökunnan, asukkaan ja hänen läheistensä kanssa hyödyntäen tutkittua tietoa toiminnan kehittämisessä. Katsomme eduksi kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen, autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen / osaamisen sekä erilaisten kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Työ on 3-vuorotyötä ja työssä menestyminen vaatii hyviä ongelmanratkaisutaitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä ohjaustyössä ja sitoutumista yksikön toimintatapoihin. Tarjoamme työntekijöille koulutusta ja työnohjausta haastavan ohjaustyön tueksi.

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan tehtäviin on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3§ 2 kohdan mukainen nimikesuojattu ammattihenkilö. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen KVTES:n ja työn vaativuuden (TVA) mukaan. Toimessa on 6 kk koeaika.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja tartuntatautilain 48§ mukainen soveltuvuuslausunto rokotussuojasta.

Hakemukset lähetetään Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla.

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Teemu Mustola p. 040 635 5351
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Lisätietoja antavat:
palveluesimies Teemu Mustola p. 040 635 5351
palvelupäällikkö Päivi Uusimäki p. 044 419 5008
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Kotipesän asumisyksikkö
Osoite: Alavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.
Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Tutustu työnantajaan