Asumisenohjaaja Poutarinteeseen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Asumisenohjaajaksi Poutarinteeseen

Poutarinne on kehitysvammaisten asiakkaiden laitoshoidon yksikkö. Asumisen ohjaajan työ koostuu työstä, joka vaatii monivammaisten asiakkaiden kanssa vahvaa perushoidon hallintaa kuin myös ohjauksellisia taitoja autismin kirjon asiakkaiden arjessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva terveys- tai sosiaalialan koulutus esim. lähihoitaja. Perusopintoihin tulee olla kuulunut riittävä määrä lääkehoidon koulutusta, jotta on 2kk kuluessa mahdollista suorittaa lääkeluvat. Toivomme reipasta, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työssämme Poutarinteessä kunnioitamme ja tuemme jokaisen asukkaan itsemääräämisoikeutta ja oikeutta tehdä omaan elämää koskevia valintoja.

Aloitamme haastatteluja jo hakuajan kuluessa ja teemme valinnan heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Liisa Ekroth liisa.ekroth@kymsote.fi p. 0503100390

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 46860 Keltakangas

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.