Asumisohjaaja - Riihimäen kaupunki

Riihimäen kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen asumisohjaajaa
Haluatko olla mukana mahdollistamassa kehitysvammaisten henkilöiden itsenäistä asumista Riihimäellä?
Kehitysvammaisten itsenäisen asumisen tukeminen on keskeinen vammaispalveluiden painopistealue ja siksi on perustettu uusi asumisohjaajan vakanssi johon nyt haetaan innokasta, joustavaa ja kehittämishaluista tekijää.

Valittava ohjaaja tulee kolmanneksi pyöräksi asumisohjaajien autonomiseen tiimiin ja päinvastoin kuin kolmannet pyörät yleensä, ovat kaiken ytimessä ja pääsevät vaikuttamaan kaikkeen mitä asumisohjauksessa suunnitellaan. Tehtävänä on antaa tukea ja ohjausta jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa yksilöllisen tarpeen mukaan, asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tavoitteena on auttaa asiakkaita mahdollisimman itsenäisen elämän saavuttamisessa ja edistää vammaisten henkilöiden yhdenvertaisuuden toteutumista, sekä lisätä tietoisuutta itsenäisen asumisen tukimahdollisuuksista. Työ on monipuolista ja itsenäistä ja yhteiskunnallisesti, sekä yksilön kannalta merkityksellistä.

Haemme soveltuvan sosiaali- ja terveydenhuollon korkeakoulututkinnon suorittanutta (tai aikaisemman koulutusjärjestelmän mukainen opistotaso), näkemyksellistä ja mielellään kokenuttakin osaajaa jonka ajatus- ja arvomaailma, sekä persoona täydentää asumisohjauksen tiimin kokoonpanoa. Arvostamme myös kehittämisintoa, muutosjoustavuutta, innovatiivisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat plussaa.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttävää työterveyshuollon työkykyarviota, johon liittyy huumausainetestaus ja tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Palkka 2 504,69 €, yleistyöaika 38,25 h/vko.

Hakuaika päättyy 24.1.2021 klo 23:59. Maanantaina 25.1 otetaan yhteyttä ensivaiheessa haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelut pidetään perjantaina 29.1.2021 klo 9-13 välisenä aikana teams-yhteyden välityksellä. Toivotaan että hakiessanne järjestätte päivän niin että kutsun käydessä haastattelu on mahdollinen. Poikkeustilanteissa sovittavissa erikseen.

Haastatteluissa nähdään!

Janne Yrjölä
Palveluesimies, kotiin annettavat palvelut

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
asumisohjaaja Aino Rajamäki p. 0504638642
asumisohjaaja Auli Laine p. 0504638569
Hakemukset 24.1.2021 klo 23:59 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset papreihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Käpälämäenkatu 14, 11710 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka