Asumisohjaaja, Jokimutka Kauhajoki

Hakuaika päättyy  28.5.2024 14:00

Asumisohjaajan vakituinen toimi, Jokimutkassa Kauhajoella.

Haemme asumisohjaajaa vakituiseen toimeen Jokimutkaan, vammaisten asumispalveluihin Kauhajoelle.

Jokimutka on 23 kehitysvammaisen koti ja lisäksi yksikössä on yksi intervallihuone. Jokimutkassa otetaan huomioon asukkaan yksilöllisyys ja toimintakyky sekä tuetaan osallisuutta ja mahdollisimman omatoimista asumista. Asukkailla on itsemääräämisoikeus ja he ovat itse vaikuttamassa itseään koskevissa asioissa. Asukkaat osallistuvat kotitöihin ja harrastavat oman toimintakykynsä ja mieltymystensä mukaan. Elämyksiä tuodaan myös Jokimutkaan, jotta myös kotona olevat pääsevät nauttimaan niistä.

Asumisohjaajana vastaat omalta osalta asukkaiden viihtyisästä ja turvallisesta asumisesta Jokimutkassa. Osa Jokimutkan työntekijöistä työskentelee myös Kujakodon asumisyksikössä, jossa töitä tehdään vain yhdessä vuorossa ja asukkaat ovat omatoimisempia. Olet osa ammattitaitoista tiimiä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on reipas työote ja toimit työssäsi asukkaiden hyväksi. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan tutkinto (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015, 3 §, asetus sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 153/2016 1 §) tai muu soveltuva koulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja Jonna Savonniemi

Puh. 044-4993215

jonna.savonniemi@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan