Asumisohjaaja, Luppokoto Kauhajoki

Hakuaika päättyy  30.5.2024 14:00

Haemme kahta (2) asumisohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin Luppokotoon Kauhajoelle ajalle 17.6 - 31.12.2024.

Luppokoto on 14 nuoren aikuisen kehitysvammaisen sekä autismin kirjon henkilön ryhmäkoti. Luppokoto jakaantuu kahteen asumisryhmään, Nuokkariin ja Tikankoloon. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen ja mielekäs asuminen ja arki. Huomioimme toiminnassamme asukkaiden toimintakyvyn ja tuemme jokaisen omatoimisuutta, osallisuutta sekä itsemääräämisoikeutta koskien omaa elämää.

Haemme nyt työyhteisömme vahvistukseksi kahta (2) asumisohjaajaa määräaikaisiin työsuhteisiin ajalle 17.6. - 31.12.2024. Meillä pääset mukaan suunnittelemaan ja kehittämään yksikön toimintaa ja vastaamaan omalta osaltasi asukkaiden hyvästä ja turvallisesta asumisesta. Tarjoamme monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta, positiivista asennetta työhön sekä halua tehdä hyvää ja asiakaslähtöistä työtä yksikön asukkaiden hyväksi. Asumisohjaajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat ja hygieniapassi tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen palvelussuhteen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään perjantaina 31.5 tai maanantaina 3.6.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Tiimivastaava, Eija Koskela

Puh. 040 630 7014

eija.koskela@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan