test

Asumispalveluiden esimies Enonkoski

Hakuaika päättyy  3.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee asumispalveluiden ja kotihoidon esimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Enonkoskelle 9.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Palvelutalo Koskenhelmi tarjoaa sekä lyhytaikaista, että pitkäaikaista yhteisöllistä ja ympärivuorokautista palveluasumista. Koskenhelmi on jaettu kahteen asukasyksikköön, osa asukaspaikoista on suunnattu lyhytaikaiseen hoivaan ja kuntoutukseen. Kotihoitoa toteutetaan sekä fyysisinä kotikäynteinä että etäpalveluna. Olet kotihoidossa avainroolissa kehittämässä toimintaa, sekä pitämässä hyvää huolta hyvästä ja osaavasta henkilöstöstämme. Esimies vastaa palvelutalo Koskenhelmen sekä Enonkosken kotihoidon yksiköistä.

Esihenkilönä vastaat yksiköiden toiminnasta ja kehittämisestä sekä niiden tuottamista oikea-aikaisista laadukkaista palveluista. Johdat toimintaa ja kehittämistyötä yksikössä riskit tunnistaen ja halliten. Suunnittelet, seuraat ja raportoit omien yksiköittesi talouden kokonaisuutta, johdat yksikkösi henkilöstöä riittävät henkilöstöresurssit varmistaen ja oman organisaatiosi ohjeita noudattaen.

Tarjoamme Sinulle osaamistasi arvostavan työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Panostamme tällä hetkellä erityisesti työhyvinvointiin ja ikääntyneiden palvelujen veto- ja pitovoimaan. Tehtävä edellyttää vahvaa organisointikykyä, yhteistyötaitoja, muutosjohtajuutta ja kiinnostusta kehittämistyöhön. Lisäksi olet osa aktiivista ja ammattitaitoista asumispalvelujen palveluesimiesten työryhmää, josta saat työllesi tukea.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) mukainen laillistus. Lisäksi edellytetään työnjohdollinen ja hallinnollinen lisäkoulutus ja riittävä kokemus esimiestehtävistä sekä hyvä tuntemus ikääntyvien palveluista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa palvelualuepäällikkö Päivi Kauppinen, puh. 040 198 5430, paivi.kauppinen@etelasavonha.fi tai palvelualuekoordinaattori Tiina Väisänen puh. 040 486 0156, tiina.vaisanen@etelasavonha.fi ja palvelualuepäällikkö Tuula Kärkkäinen, puh. 044 417 3835, tuula.karkkainen@etelasavonha.fi.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa!

Tutustu työnantajaan