Asumispalvelujen ja hoitotyön esimies - Joutsan kunta

Elämän mittainen kumppani - Joutsan perusturva!

Meillä on Joutsan kunnan ikäihmisten palveluissa haettavana asumispalvelujen ja hoitotyön esimiehen virka. Työ alkaa 1.11.2021 tai sopimuksen mukaan.

Joutsa on hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva kaunis, vesistörikas maalaiskunta, johon kuuluu myös Leivonmäki kansallispuistoineen.

Tehtäviisi kuuluu mm asumispalveluiden hallintoon kuuluvien asioiden valmistelu sekä vastaat vastuualueen taloudesta, henkilöstöstä sekä toimintojen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä. Toimit keskijohdon esimiestehtävissä ja esimiehenäsi toimii perusturvajohtaja.

Toivomme vahvaa alan sekä kunnallishallinnon työkokemusta ja kokemusta palvelujen kehittämisestä ja muutosprosessien läpiviemisestä ja ostopalvelujen vahvaa osaamista sekä tuntemusta eri toimintakykymittareista. Edellytämme hakijalta valmiuksia sektorirajat ylittävään yhteistyöhön ja yhteistyöverkostoja. Sinulla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus.

Asumispalvelujen ja hoitotyön esimiehen viran kelpoisuusvaatimuksena on AMK-tutkinto tai YAMK-tutkinto tai korkeakoulututkinto ja johtamisopintoja sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Maksamme sinulle KVTES:n mukaisen palkan. Virkaan tullessasi saat mukavan työyhteisön, kunnan monipuoliset tyhy-edut käyttöösi, esimiehesi tuen sekä monipuoisen työn.

Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on toimitettava ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä paikkakunnalta.

Hakemukset 20.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi .

Haastattelut Teamsillä tai paikanpäällä 26.8.2021.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

perusturvajohtaja Anna-Maija Kääriäinen, puh 0400 641 105 tai anna-maija.kaariainen@joutsa.fi
johtava sosiaalityöntekijä Päivi Boualem, puh 040 358 0009 tai paivi.boualem@joutsa.fi
kotihoidon esimies Marjatta Virtanen, puh 0400-670 089 tai marjatta.virtanen@joutsa.fi

Lisätietoja

Joutsan kunta

Tervetuloa Joutsaan!

Joutsa on liki 5 000 asukkaan virkeä kunta eteläisessä Keski-Suomessa. Nelostietä pitkin pääset sujuvasti perille. Joutsa on meidän paikallisten mielestä hyvä paikka asua ja elää. Meillä on kaikki tarvittavat palvelut omasta takaa ja lähikaupunkeihin hurauttaa autolla hetkessä. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä Joutsan Joutopäivistä ja omasta Leivonmäen kansallispuistostamme. Tule sinäkin tutustumaan Joutsaan.


Osoite: Myllytie 14, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat