Haemme aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluun asumispalvelukoordinaattoria vakituiseen virkasuhteeseen 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päätty 9.8.2021 klo 14.00.

Toimipiste sijaitsee työn alkaessa Hyvinkäällä.

Tehtävä sijoittuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelujen ostopalveluihin. Toimimme koko Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän alueella. Asumispalvelujen ostopalveluissa on asiakkaita noin 390 ja tiimiissämme on viisi asumispalvelukoordinaattoria, jotka toimivat palveluissa olevien asiakkaiden omatyöntekijöinä. Yhteistyökumppaneidemme asumispalveluyksiköt sijaitsevat Etelä-Suomen alueella.

Perustehtäviä ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujien palvelutarpeen- ja toimintakyvyn arviointi, asumisratkaisujen ja palvelujen suunnittelu ja organisointi sekä palveluissa olevien asiakkaiden kuntoutumisen edistymisen seuranta.Työ pohjautuu tiiviiseen verkosto- ja yhteistyöhön muiden toimijoiden kanssa ja sisältää myös kuntoutuksen ja hoidon laadun tarkkailua palveluntuottajien toimintayksiköissä, joissa asuu Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän mielenterveys- ja päihdekuntoutujia.

Edellytämme kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa toimimisesta, koordinointi-ja organisointikykyä sekä paineensietokykyä ja taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa. Odotamme myös työn tekemistä kehittämismyönteisellä otteella ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

  • Kelpoisuusehtona edellytämme kelpoisuusehdoksi ammattihenkilölain 8§:n mukainen laillistettu sosionomi.
Edellytämme kokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa toimimisesta, koordinointi-ja organisointikykyä sekä paineensietokykyä ja taitoa toimia muuttuvissa tilanteissa. Odotamme myös työn tekemistä kehittämismyönteisellä otteella ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Suunniteltu haastatteluajankohta on 11.8.2021 tai 17.8.2021 .

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työkentän. Työ on monipuolista, asiakaslähtöistä ja itsenäistä. Työn tukena on säännölliset tiimikokoukset ja työnohjaus. Mahdollisuus myös etätyöpäiviin.

Kysy lisää:

Palvelussuhteenehdot sekä palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaikamuotona yleistyöaika.
  • tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta
  • valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
___________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea! Olemme savuton työpaikka.

Tutustu Keusoteen sosiaalisessa medissa (IG, FB, LinkedIn) #keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat