Asumisyksikön esimies, Merikarvian yksikkö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Asumisyksikön esimies, Merikarvian yksikkö - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Merikarvian pienryhmäkoti valmistuu helmi- maaliskuun vaihteessa 2020. Pienryhmäkoti on 8- paikkainen yksikkö, joka jakaantuu kahteen neljän asiakkaan soluun. Lisäksi Merikarvian yksikön kokonaisuuteen tulee kuulumaan rivitaloasuntoja, jotka valmistuvat vuoden 2020 lopulla. Asiakkaat Merikarvian pienryhmäkotiin tulevat kotoa, sosiaalipalvelujen jo olemassa olevasta yksiköstä tai laitoskuntoutuksesta. Asiakkaat tarvitsevat paljon tukea ja ohjausta arjen toiminnoissaan.

Asumisyksikön esimiehen tehtäviin kuuluu yksikön laaja-alainen esimiestyö. Esimiestyö pitää sisällään hoitotyön johtamisen, henkilöstöhallinnolliset tehtävät, talousjohtamisen sekä muut yksikön esimiestehtävät. Lisäksi tuleva yksikön esimies osallistuu uuden yksikön muun henkilöstön rekrytointiin. Työ on moniammatillista ja edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja sitoutumista sekä kykyä muutoksen johtamiseen.

Kelpoisuusehtona asumisyksikön esimiehen virkaan on sosiaali- tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto täydennettynä johtamisen erikoisammattitutkinnolla. Eduksi luetaan aiempi kokemus kehitysvammatyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran hakuaikaa on jatkettu, aiemmin hakemuksensa jättäneet huomioidaan haussa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyvät tiedustelut:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979, 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalipalvelujen johtaja Merja Paavola
puh. 044 707 4000 tai
Palvelupäällikkö Tuula Saarinen
puh. 044 707 4037
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Sosiaalipalvelujen toimialue
Osoite: Näsintie 8, 29900 Merikarvia

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.