Asunnontarkastaja / Ympäristöterveydenhuolto - Tampereen kaupunki

Haemme asunnontarkastajaa määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 12.9.2020 - 31.12.2020.

Ympäristöinsinöörin viran tehtävät keskittyvät terveydensuojeluun ja asumisterveyteen. Työnä asumisterveys palvelusähköpostiin ja - puheluihin vastaaminen sekä asunnontarkastusten tekeminen. Terveydensuojeluviranomaisen on terveydensuojelulain vaatimuksesta otettava kantaa asuntojen terveyshaittoihin liittyviin epäilyihin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja terveydensuojelulain (763/1994) 7§:n mukainen pätevyys. Työtehtävien hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä voimassaolevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Eduksi katsotaan hyvät yhteistyökykytaidot ja oma-aloitteisuus. Työ vaatii tarkastajalta erittäin paljon ammattitaitoa asumisterveydestä, hallinnollista osaamista sekä paineensietokykyä ja neuvottelutaitoa. Eduksi katsotaan myös Tampereen kaupungilla olevien tietojärjestelmien tuntemus ja käyttökokemus.

Lisätietoja tehtävästä antavaa terveysinsinööri Tarja Hartikainen puh. 050 5545 899.
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 21.9.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Terveysinsinööri Tarja Hartikainen, puh. 050 5545899. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Kestävä kaupunki, Ympäristöterveydenhuolto
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.