Ateria- ja puhdistuspalvelun sijaisuus - Vihdin kunta

Ateria- ja puhdistuspalvelun sijaisuus - Vihdin kunta

Ateria- ja puhdistuspalveluilla on jatkuva haku keikkatyöntekijöistä määräaikaiseen työsuhteeseen, sijaisuus on osa- tai kokoaikainen lyhyt sijaisuus.

Hakijalta edellytetään vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Arvostamme joustavuutta sekä vastuullista otetta työtehtävien hoitamisessa sekä kykyä itsenäiseen työhön sekä tiimityötaitoja.

Henkilöltä edellytetään alan ammattitutkintoa ja/tai koulutusta ja/tai kokemusta ko. tehtävistä, sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.
Vähimmäisvaatimus keittiötyössä on hygieniaosaaminen, todistus.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry.fi.
Täytä sähköinen hakemus sivulla kirjautumalla hae työpaikkaa kohdasta.
Jos et ole aiemmin kirjautunut Kuntarekryyn, sinun pitää ensin rekisteröityä käyttäjäksi, jonka jälkeen pääset täyttämään sähköisen hakemuksen tai ole yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Kristiina Läntiseen, etunimi.sukunimi@vihti.fi

Lisätietoja

http://www.vihti.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa
Ruokapalvelupäällikkö Tuija Wickström ja
Puhdistuspalvelupäällikkö Tarja Julku s-postit: etunimi.sukunimi@vihti.fi

Vihdin kunta, Infra- ja tukipalvelut, Ateria ja puhdistus
Osoite: PL 13, 03101 Nummela

Vihdin kunnassa on työntekijöitä lähes 1200. Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille konsernipalveluissa, elinvoimapalveluissa, infra- ja tukipalveluissa sekä sivistyspalveluissa. Toimintamme on joustavaa ja ihmisläheistä.

Vihdin Ateria ja Puhdistus toimii tulosalueena infra- ja tukipalveluissa. Vihdin Ateria valmistaa ateriat Vihdin kunnan päiväkodeille ja oppilaille. Vihdin Puhdistus huolehtii ylläpito- ja perussiivouksesta Vihdin kouluissa, päiväkodeissa ja toimistotiloissa. Ateriapalvelut ovat toiminnallisesti jaettu kolmeen ja puhdistuspalvelut kahteen alueeseen.