Ateria- ja puhtaanapitoalan ammattilainen - Kajaanin kaupunki

Kajaanin Mamsellissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä ateria- ja puhtaanapitoalan ammattilaisille.

Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin työntekijöitä. Tarjoamme opiskelijoille ja harjoittelijoille mielenkiintoisia työharjoittelijapaikkoja erilaisissa ja viihtyisissä työympäristöissä. Mikäli meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa paikkaa juuri nyt, olemme sinuun yhteydessä, jos kokemustasi vastaava paikka avautuu.

Jätä avoin hakemus myös silloin, kun haet oppisopimuspaikkaa. Säilytämme avoimia hakemuksia noin puoli vuotta.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/kajaaninmamselli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kehityspäällikkö Marjo Piirainen p. 044 7148 255 marjo.piirainen@kajaani.fi ja tiimiesimiehet:
Marianne Kemppainen p. 044 7100 440 marianne.kemppainen@kajaani.fi, Riikka Soldatkin p.044 7147 609 riikka.soldatkin@kajaani.fi ja Ulla Haverinen p. 044 7100 105 ulla.haverinen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Kajaanin Mamselli tuottaa tasokkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestäävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 12 M€, jonka aikaan saa 160 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.


Osoite: Kajaani, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat