Skip to main content
test

Kajaanin Mamselli hakee ateria- ja puhtaanapitoalan ammattilaisia eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kajaanin Mamselli tuottaa tasokkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti, yhteistyössä kumppaneiden kanssa. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa 180 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Kajaanin Mamsellissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä ateria- ja puhtaanapitoalan ammattilaisille ja ammatista kiinnostuneille.
Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin työntekijöitä.

Tarjoamme opiskelijoille ja harjoittelijoille mielenkiintoisia työharjoittelijapaikkoja erilaisissa ja viihtyisissä työympäristöissä. Mikäli meillä ei ole avoinna sinulle sopivaa paikkaa juuri nyt, olemme sinuun yhteydessä, jos kokemustasi vastaava paikka avautuu.

Jätä avoin hakemus myös silloin, kun haet oppisopimuspaikkaa. Säilytämme avoimia hakemuksia noin puoli vuotta.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/fi/kajaaninmamselli

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat tiimiesimiehet:
Carina Pääkkönen p. 044 7100 440 carina.paakkonen@kajaani.fi ja Riikka Soldatkin-Kilponen p. 044 7147 609 riikka.soldatkin-kilponen@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267


Osoite: Kajaani, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat