Ateria- ja puhtauspalveluiden sijaisuudet - Haapajärven kaupunki

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Haapajärven ateria- ja puhtauspalveluiden sijaisuuksiin.

Haapajärven kaupunki hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia siistijän ja ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa, virastoissa tai laitoksissa siivous- tai ruokapalvelutyössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Haemme sijaisuuksiin reippaita, joustavia ja oma-aloitteisia työntekijöitä sekä alaa opiskelevia. Ammatillinen koulutus sijaisuuksiin ei ole välttämätön, annamme riittävän opastuksen ja perehdytyksen tehtäviin. Toivomme sinun myös tulevan toimeen työkavereiden ja asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja

http://www.haapajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Heittokangas Riitta, ateria- ja puhtauspalvelujohtaja 044 4456 252 riitta.heittokangas@haapajarvi.fi

Haapajärven kaupunki, Tekniset palvelut, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Haapajärven kaupungin keskitetyssä siivoustoimessa tuotetaan kaupungin kiinteistöille niiden päätoimintaa tukevaa siivouspalvelua. Siivouspalvelut luovat yleistä viihtyvyyttä, turvallisuutta sekä ylläpitävät siivouksellisin toimenpitein kiinteistöjen arvoa ja kuntoa. Siivoustehtävät eri työpisteissä ovat vaihtelevia ja suurimmaksi osaksi siivoustyötä tehdään parityönä.

Haapajärven kaupungin ateriapalveluiden keittiöt tuottavat päiväkotien, koulujen, terveyskeskuksen ja palvelukeskuksen ateriat sekä kotipalveluateriat. Ruokapalvelutyö keittiöllä on monipuolista, haastavaa ja todella mukavaa.

Tule meidän kanssa yhdessä valmistamaan hyvää ruokaa ja pitämään kaupungin kiinteistöt siistinä!