Ateria- ja puhtauspalvelun sijaisuudet - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.

Hyvinkään kaupunki hakee ateria- ja puhtauspalveluihin määräaikaisiin työsuhteisiin

LAITOSHUOLTAJIA, ATERIA-JA PUHTAUSPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ JA ATERIAPALVELUVASTAAVAA

Määräaikaisuudet ovat eripituisia. Työpisteesi voi olla päiväkodeissa, kouluissa sekä muissa sivistystoimen kohteissa. Hyvinkään ateria -ja puhtauspalvelut huolehtivat päivittäin mm. päiväkotien ja koulujen puhtaanapidosta ja tuottavat ateriapalveluita n. 7500 lapselle kouluissa ja päiväkodeissa.
Ruoat toimitetaan keskuskeittiönä toimivalta Hyvinkään Ravitsemispalveluilta kylmätoimituksina keittiöihin.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustöitä. Etsimällämme laitoshuoltajalla tulee olla toimitilahuoltajan perustutkinto tai laitoshuoltajan ammattitutkinto ja/tai riittävä kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, oman työn suunnittelutaitoja sekä joustavuutta.

Ateria- ja puhtauspalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu ateria- ja puhtauspalveluiden työtehtäviä. Työskentelet osan päivästä laitoshuoltajana ja osan päivästä keittiössä ateriapalveluiden parissa. Tehtävän hoitaminen edellyttää catering-alan perustutkintoa, moniosaajakoulutusta tai vastaavaa sekä vuoden työkokemusta kummaltakin alalta. Hakijalta odotamme omatoimisuutta ja joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi hakijalla on oltava hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito.

Ateriapalveluvastaavan tehtävänä on huolehtia koulun oppilaiden, henkilökunnan ja esikoululaisten ateriatilauksista, ruokien kuumennuksesta ja esille laitosta sekä ruokasalityöskentelystä ja astiahuollosta.
Tehtävän hoitaminen edellyttää cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa sekä alan työkokemusta. Hakijalta odotamme omatoimisuutta ja joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Lisäksi hakijalla on oltava hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja lisäksi on mahdollisuus ruokailla verotusarvolla. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Päivittäinen työaika tehtävissä vaihtelee 4h - 7,75 h.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 302135) 5.7.2020 mennessä. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Merkitse hakemukseen, mistä työtehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.
Mahdolliset haastattelut pidetään keskiviikkona 8.7.2020. Hakijan tulee esittää työ- ja opiskelutodistukset haastattelussa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ke 24.6. klo 13-15 ja ke 1.7. klo 13-15 välisenä aikana ja
puhtauspalveluasiantuntija Auli Voutilainen p. 040 578 0224 ke 24.6. klo 12-14 ja ke 1.7. klo 13-15 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ke 24.6. klo 13-15 ja ke 1.7. klo 13-15 välisenä aikana ja
puhtauspalveluasiantuntija Auli Voutilainen p. 040 578 0224 ke 24.6. klo 12-14 ja ke 1.7. klo 13-15 välisenä aikana

Hyvinkään kaupunki, Ateria- ja puhtauspalvelut, Kaupungintalo
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.