test
Ateria- ja siivouspalvelujen sijaisuudet - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin ateria- ja siivouspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Ateriapalvelut hakevat ruokapalvelutyöntekijöitä ja palveluvastaavia. Naantalissa on sekä valmistus- että palvelukeittiöitä. Kohteita ovat koulut, päiväkodit, hoivalaitokset ja terveyskeskus.
Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on vähintään ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus tai riittäväksi katsottava kokemus alalta. Kiinnostus ruokapalvelualalle katsotaan eduksi. Hygieniapassi on välttämätön.

Siivouspalvelut hakevat siivoojia, laitoshuoltajia ja palveluvastaavia. Kohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, toimistotilat, erilaiset vapaa-ajan tilat, hoivalaitokset ja terveyskeskuksen avohuolto. Toimipisteistä sovitaan haastattelussa jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitos- tai toimitilahuoltajan perustutkinto tai riittäväksi katsottava työkokemus. Hygieniapassi sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi, samoin kiinnostus ja halu oppia, vaikka et vielä omaisikaan työkokemusta alalta.

Tarjoamme innostavan työympäristön, asianmukaiset työvälineet sekä monipuolisia tehtäviä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/ 2002).

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ateriapalvelut; Anne Virtanen, Palveluesimies, ateriapalvelut p. 044 748 9500
Siivouspalvelut; Arja Rantala, Palveluesimies, siivouspalvelut p. 050 557 5807

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, ateria- ja siivouspalvelut

Naantalin kaupungin Tilapalvelut on kuuluu teknisiin palveluihin. Keittiöissä ja siivouksessa työskentelee noin 100 henkilöä.

Ateriapalvelut valmistaa ruokaa päiväkodeille, kouluille, ikäihmisille, terveyskeskuksen ja palvelutalojen asiakkaille sekä työpaikkaruokailuun. Siivouspalvelut huolehtivat sisätilojen siisteydestä kaupungin eri kiinteistöissä ja toimistotiloissa.


Osoite: Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat