Skip to main content
test
Ateria- puhtausalan sijaisuudet - Porin kaupunki

Porin Palveluliikelaitoksella on tarjolla sekä lyhyt- että pitkäaikaisia sijaisuuksia laitoshuoltajille, siivoojille, ruokapalvelutyöntekijöille, ruokapalveluvastaaville ja kokeille sekä näiden alojen yhdistelmätyöntekijöille.

Palvelualueemme muodostuu koko Porin alueelta. Vastaamme koulujen ja päiväkotien ateriatuotannosta ja puhtaudesta. Myös kaupungin toimistojen ja kulttuuripaikkojen puhtaanapito on vastuullamme, samoin monet vapaa-ajan viettopaikat kuten mm. uimahallit keskustassa ja Meri-Porissa, urheilutalot keskustassa ja Noormarkussa. Pääsääntöisesti sijaisuudet ovat kokopäiväsijaisuuksia.

Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta alalta, palveluhenkisyyttä ja tunnollisuutta. Mutta myös opiskelijat, laittakaa rohkeasti hakemusta tulemaan. Tervetuloa joukkoomme!

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä muodostuu CV. Tallenna hakemuksesi liitteeksi todistukset tutkinnoistasi tai skannaa/ota kuva ja osoitteeseen rekry@pori.fi. Jos olet opiskelija, tallenna liitteeksi oppilaitoksen leimalla varustettu viimeisin opintosuoriteote.

Varaa aika haastatteluun: rekry@pori.fi.

Sähköiseen hakuun ja hakemuksen tekemiseen liittyvissä asioissa saat apua numeroista p. 044 701 9989 ja p. 044 701 0885 tai rekry@pori.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja työkohteista:
Heidi Saarinen, p. 044 701 1989 (Noormarkku, Lavia, Ahlainen ja Söörmarkku)
Satu Wallin, p. 044 701 8408 (Pohjois-Pori, Ruosniemi, Väinölä)
Taru Kukkula, p. 044 701 8412 (Reposaari ja Meri-Pori)
Sanna Korpela, p. 044 701 7557 (Cygnaeus Ruokapalvelukeskus ja Riihiketo, Itä-Pori)
Paula Kivimäki, p. 044 701 6756 (Keskusta)
Satu Viljane, p. 044 701 8464 (Keskusta, uimahallit Meri-Pori ja keskusta)

Lisätietoja

Porin kaupunki, Porin Palveluliikelaitos

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!

Sinulle suositellut työpaikat