Ateriapalveluvastaava - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.

Hyvinkään kaupunki hakee ateria- ja puhtauspalveluihin vakituiseen työsuhteiseen

KIERTÄVÄÄ ATERIAPALVELUVASTAAVAA

Työpisteesi voi olla päiväkodeissa, kouluissa sekä muissa sivistystoimen kohteissa. Hyvinkään ateria -ja puhtauspalvelut huolehtivat päivittäin mm. päiväkotien ja koulujen puhtaanapidosta ja tuottavat ateriapalveluita n. 7500 lapselle kouluissa ja päiväkodeissa.
Ruoat toimitetaan keskuskeittiönä toimivalta Hyvinkään Ravitsemispalveluilta kylmätoimituksina keittiöihin.

Kiertävän ateriapalveluvastaavan tehtävänä on huolehtia koulun oppilaiden ja / tai päiväkodin, henkilökunnan ja esikoululaisten ateriatilauksista, ruokien kuumennuksesta ja esille laitosta sekä ruokasalityöskentelystä ja astiahuollosta. Työpisteesi voi vaihdella päivittäin. Työaikasi voi vaihdella ma-su klo 7.00-17.00 välille. Viikkotyöaika on 38,25 h.

Tehtävän hoitaminen edellyttää cateringalan perustutkintoa tai vastaavaa sekä alan työkokemusta. Hakijalta odotamme omatoimisuutta ja joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.
Lisäksi hakijalla on oltava hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 341554) kautta 7.3.2021 klo 16.00 mennessä. Hakijan tulee esittää työ- ja opiskelutodistukset haastattelussa.

Työtehtävä alkaa 15.3.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Lisäksi on mahdollisuus ruokailla verotusarvolla. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ti 23.2. klo 13-15 ja ke 4.3. klo 13-15 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ti 23.2. klo 13-15 ja ke 4.3. klo 13-15 välisenä aikana.

Hyvinkään kaupunki, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkäällä luodaan kasvua, kauppaa, koteja ja komeita kouluja. Tehdään tutkimusta ja tuotekehitystä, toimitiloja ja taidetta. Nautitaan sujuvasta arjesta. Hyvinkää on hyvinkääläisten tekemä. Täällä eletään elämää, josta on helppo olla ylpeä.