test
Ateriapalveluvastaava - Hyvinkään kaupunki

Tule kanssamme kehittämään ja viemään eteenpäin Uudenmaan viidenneksi suurinta kaupunkia. Teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin noin 47 000 hyvinkääläistä varten. Olemme aktiivinen harrastus- ja tapahtumakaupunki.

Hyvinkään ateria -ja puhtauspalvelut huolehtivat päivittäin mm. päiväkotien ja koulujen puhtaanapidosta ja tuottavat ateriapalveluita n. 7500 lapselle kouluissa ja päiväkodeissa. Ruoat toimitetaan keskuskeittiönä toimivalta Hyvinkään Ravitsemispalveluilta kylmätoimituksina keittiöihin.

Nyt haemme näiden toimintojen sujumiseksi ateria- ja puhtauspalveluihin vakituisiin työsuhteisiin

OSA-AIKAISIA JA KOKOAIKAISIA ATERIAPALVELUVASTAAVIA

Työtehtäviin kuuluu ateriapalveluiden lisäksi puhtauspalvelutyötä sekä tarvittaessa vähäisiä kiinteistöpalvelutöitä. Työpisteesi tulee olemaan Nopon (n. 7,65 h päivä) tai Ridasjärven (n. 5 h päivä) koululla.

Kouluissa huolehdit koulun oppilaiden, henkilökunnan ja esikoululaisten ateriatilauksista, ruokien kuumennuksesta ja esille laitosta sekä ruokasalityöskentelystä ja astiahuollosta. Koulun tilojen ylläpito - ja perussiivoukset sekä pienet kiinteistötyöt kuuluvat myös päivittäisiin työtehtäviisi. Kohteissa huolehdit myös ruoat päiväkodin lapsille.

Tehtävän hoitaminen edellyttää catering-alan perustutkintoa, moniosaajakoulutusta tai vastaavaa sekä vuoden työkokemusta ateria- ja puhtauspalvelualoilta. Hakijalta odotamme omatoimisuutta ja joustavuutta sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi hakijalla on oltava hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito.

Palkkaus- ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Lisäksi on mahdollisuus ruokailla verotusarvolla. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Päivittäinen työaika tehtävissä vaihtelee.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 397343 ) 12.12.2021 klo 23:59 mennessä. Merkitse hakemukseen, kummasta työtehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.

Hakijan tulee esittää työ- ja opiskelutodistukset haastattelussa.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ja puhtauspalvelupäällikkö Tuija Soili p. 040 824 1175.

Tule töihin Hyvinkäälle!

Tutustu kaupunkiin visithyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

ateriapalvelupäällikkö Anne Ilola p. 040 538 8691 ja puhtauspalvelupäällikkö Tuija Soili p. 040 824 1175.

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Ateria- ja puhtauspalvelut

Tule mukaan rakentamaan palveluja yli 47 000 hyvinkääläiselle. Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat