Atk-tukihenkilö - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Atk-tukihenkilö - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Haemme Peruspalvelukuntayhtymä Selänteeseen atk-tukihenkilöä sijaisuuteen ajalle 25.3.2019-30.6.2019. Osallistut viisihenkisen ict-tiimin jäsenenä työntekijöiden ict-tukeen, käyttäjähallintaan sekä työasemien, mobiililaitteiden ja sovellusten ylläpitoon ja asennuksiin. Päivittäiset työtehtäväsi ovat tietokoneiden käytön ongelmatilanteiden selvittelyjä työpisteissä ja etänä Haapajärven kaupungin ja Reisjärven kunnan alueella.

Odotamme sinulta tietotekniikka-alan koulutusta ja työkokemusta IT-lähituesta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, oma-alotteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä sekä valmiutta omatoimiseen perehtymiseen.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 221928. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Talous- ja henkilöstöjohtaja Seija Kärkkäinen, puh. 044 445 6639 ja atk-vastaava Juha Rannanjärvi, puh. 044 4456 148

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan