Audionomi Kainuun keskussairaala - Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu 28.2.2020 saakka pätevien hakijoiden puuttuessa. Aiemmassa 20.1.2020 päättyneessä haussa mukana olleita hakemuksia ei huomioida jatkohaussa.

Haemme audionomia Kainuun keskussairaalan korva- nenä- ja kurkkutautien poliklinikan kuuloasemalle. Kuuloasemalla työskentelee kaikkiaan neljä audionomia, jotka hoitavat itsenäistä audionomin tehtävää. Audionomi osallistuu hoito- ja kuulonhuoltotyön asiantuntijana kuulonhuoltopalveluiden suunnitteluun, tuottamiseen ja kehittämiseen. Työ sisältää kuulovaurioiden ennalta ehkäisyn, kuulo- ja tasapainoaistin diagnostisen tutkimuksen ja kuulonkuntoutuksen.

Tehtävä edellyttää tietotekniikan ja teknologian erityisosaamista, sekä tutkimuslaitteiden ja kuulon teknisten apuvälineiden hallintaa. Työssä tarvitaan vahvaa vuorovaikutusosaamista, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykyä sekä itsenäistä työotetta. Edellytämme moniammatillisia työyhteisötaitoja, kollegiaalisuutta ja kehittävää työotetta. Tehtävänkuva voi muuttua Uuden sairaalan toiminnan myötä.
Operatiivinen vastuualue on ulkoisesti auditoitu ja laatujärjestelmä täyttää ISO 9001:2015 standardin vaatimukset.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti, sairaanhoitajan tutkinto ja audionomin pätevyys. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Palkkaus on Kainuun soten vahvistaman tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika 4 kk.

Vastaanotamme hakemukset pääsääntöisesti Kuntarekryssä.

Postitse lähetettävä hakemus osoitetaan osastonhoitaja Sirpa Hurskaiselle ja lähetetään osoitteella:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, kirjaamo
PL 400
87070 KAINUU
Kuoreen merkintä: "audionomi"
Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoja

http://sote.kainuu.fi

Tutustu työnantajaan

Oh Sirpa Hurskainen, p. 044 797 4075, sirpa.hurskainen@kainuu.fi ja yh Elki Rutherford, p. 044 797 0064, elki.rutherford@kainuu.fi

Terveyden- ja sairaudenhoitopalvelut, Korva-, nenä- ja kurkkutautien poliklinikka
Osoite: Sotkamontie 13, 87300 Kajaani

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (Kainuun sote) on arvostettu edelläkävijä sote-palvelujen kehittämisessä. Kainuun sote tuottaa seitsemän kunnan kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta, lisäksi yksi kunta on kuntayhtymässä osajäsenenä. Kainuun sote tuottaa alueelleen myös henkilöstö-, talous- ja tietohallinnon palveluja. Kainuun sote työllistää noin 3 700 henkilöä.

Kainuun sote on savuton työpaikka. Työntekijät testataan huumausaineiden varalta.