test
Audionomi, Tyks Turunmaan sairaala - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haemme audionomia Tyks Turunmaan sairaalaan.

Toimintamme poliklinikalla on potilaslähtöistä ja työ, missä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä ja ylläpitää omaa ammattitaitoa, on monipuolista ja vaihtelevaa. Olet osa moniammatillista tiimiä. Työ on pääsääntöisesti kuulontutkimusten parissa.

Toivomme työnhakijalta aikaisempaa kokemusta kuulontutkimuspotilaiden hoitotyöstä sekä hyviä yhteistyötaitoja ja innostunutta otetta työhön.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työn sekä mukavan työyhteisön.

Tyks Turunmaan sairaala on Turun keskustassa Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymään kuuluva sairaala. Täydellinen kaksikielinen palvelu molemmilla kotimaisilla kielillä on keskeisessä asemassa sairaalan ja sen yksiköiden toiminnassa. Sairaalan laatujärjestelmä on saanut kahdesti ulkoisen SHQS-laatuohjelman mukaisen laaduntunnustuksen ja laadun jatkuva parantaminen on osa arkeamme.

Tervetuloa joukkoomme työskentelemään idylliseen ja viihtyisään Tyks Turunmaan sairaalaan!

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon soveltuvaan tutkintoon pohjaava kuulontutkijan koulutus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Ann-Maj Johansson, p. 02 3146 276 tai ylihoitaja Susanna Friman, p. 02 314 6251.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks Alueelliset toimipisteet, Tyks Turunmaan sairaala

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä.

Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kaskenkatu 13, 20700 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat