Aulapalvelun tiiminvetäjä - Hyvinkään kaupunki

Aulapalvelun tiiminvetäjä - Hyvinkään kaupunki

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen kaupungintalon aulapalveluun

TIIMINVETÄJÄÄ

Aulapalvelun tiiminvetäjänä vastaat kaupungintalon ulkoisesta ja sisäisestä asiakaspalvelun toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden ja vieraiden vastaanottaminen, neuvonta ja opastus eri palvelukanavissa. Hoidat erilaisia toimisto-ja asiakaspalvelutehtäviä, kuten vastaanotat asiakirjoja, näytteitä, maksuja, tilavarauksia sekä asiakaspalautteita. Pidät esillä toimintaohjeiden mukaisesti päätöksiä ja julkisia ilmoituksia sekä huolehdit aulapalveluiden käytännön sujuvuudesta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vähintään ammatillinen toisen asteen tutkinto sekä asiakaspalvelukokemusta. Sinulla on monipuoliset ongelmanratkaisutaidot, osaat organisoida työsi aikataulut huomioiden ja omaat hyvän tilannetajun. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja pystyt toimimaan järjestelmällisesti niin kiireessä kuin kiperissä asiakaspalvelutilanteissakin. Sinulla on hyvät ICT -taidot ja teet työsi sujuvasti suomen kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Aulapalveluiden ammattilaisena olet innokas kehittämään toimintaa ja toimit luontevasti tiimissä ja sen vetäjänä. Aulapalvelutiimi sijoittuu Tekniikan ja ympäristön toimialalle ja tiimissäsi työskentelee kaksi palvelusihteeriä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jos haluat toimia kaupungin kasvoina ja käyntikorttina kaupungintalomme aulapalvelun tiiminvetäjänä lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 2.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7. - 18.7.2019 välisenä aikana Tekniikan ja ympäristön toimialan talouspäällikkö Riikka Uoti 040 703 6474.

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 9.7.-18.7.2019 talouspäällikkö Riikka Uoti p. 040 703 6474.

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö
Osoite: Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää

Hyvinkään kaupunki on ihmisen kokoinen, kotoisa kaupunki ruuhkattomalla metropolialueella. Kaupunki kasvaa ja kehittyy kestävällä tavalla. Asukkaita täällä on noin 47 000 ja työntekijöitä noin 1800.

Tutustu työnantajaan