Skip to main content
test

Kajaanin Mamselli tuottaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä ateria- ja puhtaanapitopalveluja kestävän kehityksen mukaisesti. Mamselli on Kajaanin kaupungin omistama liikelaitos. Liikelaitoksena Mamselli toimii liiketoimintaperiaatteella ja tulosvastuullisesti. Kokonaisliikevaihto on n. 10 M€, jonka aikaan saa noin 170 ammatillisesti sitoutunutta mamsellilaista.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme aulapalvelutyöntekijän osa-aikaiseen (keskimäärin 30 h/vk) ja määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 17.3.-31.5.2023. Työsuhde täytetään mahdollisimman pian. Aulapalvelutyöntekijän tehtävät ovat monipuolisia asiakaspalvelu-, kassa- ja kahviotehtäviä Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalveluissa. Työvuoroja voi olla myös Kaukametsän kulttuuri -ja kongressikeskuksen ravintolapalveluissa.

Odotamme sinulta reipasta, palveluhenkistä sekä vastuullista työotetta. Edellytämme matkailu- ja ravitsemisalan ja/tai liiketalouden perustutkintoa sekä hygieniapassia. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- & yhteistyötaitoja, positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön asiakaskohteissamme. Työ on kaksivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungilta lomautetut työntekijät, mikäli he täyttävät tehtävän edellyttämät vaatimukset.

KIINNOSTUITKO?

Hae meille viimeistään 31.3.2022 klo 15.00 mennessä!

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi/kajaaninmamselli/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Niina Kovalainen p. 044 7100 549 niina.kovalainen@kajaani.fi.

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Kajaanin Mamselli

Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Kajaani on reilun 36 000 asukkaan kaupunki Kainuussa, kauniin Oulujärven ja Kajaaninjoen maisemissa. Sopivan kokoisessa kaupungissa pääset luontoon jo kotiovelta ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kävelymatkan etäisyydeltä.Kajaani on monimuotoinen maakuntakeskus, jossa arki on helppoa lyhyiden välimatkojen ansiosta, eivätkä ruuhkat rasita arkea. Työpaikan ja kodin väliset matkat hoituukin usein helposti kävellen tai pyöräillen. Kajaanin vahvuuksia ovat korkea kansainvälinen osaamistaso, monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet ja kattava kulttuuritarjonta.

ASTU KAJAANIN AIKAVYÖHYKKEELLE Kajaani sijaitsee keskellä Suomea toimivien liikenneyhteyksien, upeiden vaaramaisemien ja vesistöjen ympäröimänä. Viihtyisää kaupunkiympäristöä kehitetään ja hoidetaan jatkuvasti kuntalaisten iloksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida. Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä. Lue lisää elämästä Kajaanissa: www.kajaani.fi/267 Kajaanin aikavyöhyke 26/7 | Kajaani On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä.


Osoite: Pohjolankatu 13, Kajaani, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat