Autoalan ammatillinen ohjaaja - Hyria

Hyria koulutus on paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Palvelemme sekä työnantajia että henkilöasiakkaita. Kohtaamme vuosittain 10 000 opiskelijaa. Hyrian omat työ- ja oppimisympäristöt ovat Hyvinkäällä, Riihimäellä, Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Enemmän osaamista - Enemmän asennetta. Haluatko tehdä jotain todella merkityksellistä? Meillä on sinulle ammatillisen ohjaajan tehtävä.

Haemme ammatillista ohjaajaa autoalalle Riihimäelle. Ammatillinen ohjaaja työskentelee ajoneuvoasentajiksi opiskelevien opiskelijoiden kanssa. Ammatillisen ohjaajan työnkuvaan kuuluu opiskelijoiden tukeminen ja ohjaaminen käytännön työtehtävissä.
Työtehtävän hoitaminen edellyttää alan koulutusta sekä työkokemusta henkilöautojen huollosta ja korjaamisesta. Eduksi luetaan kokemus sähkö-/hybridiautojen huollosta, ohjaustyöstä sekä yhteyksistä alan yrityksiin.

Ohjaaminen on opiskelijan henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antamista sekä opiskelijaryhmien ohjaamista. Ohjaaja toimii opettajien työparina. Työnkuvaan kuuluu myös muita koulutusosaston toimintaan ja opiskelijahyvinvointiin liittyviä työtehtäviä opettajien ja koulutuspäällikön kanssa yhteistyössä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ohjaajat kuuluvat hallinto- ja tukipalveluhenkilöstöön ja työsuhteen ehdot määrittyvät sen mukaisesti. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka määritellään yksityisen opetusalan työehtosopimuksen vaativuusryhmän 4 mukaisesti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat. Hyria on oppilaitos ja samalla myös työpaikka, jossa opiskelijoita on työssäoppimassa pääsääntöisesti kaikissa hallinto- ja tukipalveluissa. Opiskelijoiden ohjaustehtävät kuuluvat osana jokaisen hyrialaisen työhön.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Jarmo Auromaa, p. 040 760 8664, jarmo.auromaa@hyria.fi

Lisätietoja

Hyria, Koulutus- ja valmennuspalvelut, Tekniikan ja liikenteen ala, Autoala

Hyria tuottaa koulutus- ja valmennuspalveluja, joiden avulla asiakkaillamme on enemmän mahdollisuuksia hyvään elämään. Kasvupalvelujen avulla edistämme yritysten kilpailukykyä ja kasvua sekä vahvistamme työllisyyttä. Hyria toimii konsortiona, johon kuuluvat Hyria koulutus Oy, Hyria Business Institute Oy, Hyria säätiö sr ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa. Hyria koulutus valmistaa tulevaisuuden ammatillisia osaajia. Haluamme olla paras kumppani ammatillisen osaamisen kartuttamiseen. Hyria Business Institute kasvattaa yritysjohdon osaamista ja Hyria säätiö tuottaa ratkaisuja kohti työtä, kouluttautumista tai kuntoutumista. Hyria palvelut on kahvila- ja ravintolapalveluiden järjestäjä. Keskeisin vaikuttavuusalueemme on Häme ja Uusimaa. Useimmat toimipisteistämme sijaitsevat Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta emme rajoita toimintaamme vain omien seiniemme sisälle. Hyria on älykäs yhteisö. Kehitämme työ- ja oppimisympäristöjämme ketterästi asiakkaiden, henkilöstön ja maan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Pidämme työvälineemme ja -menetelmämme ajanmukaisina. Hyriassa saat kokea olevasi arvostettu. Tarjoamme muun muassa kattavat työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä virkistävästi yllättäviä henkilöstötapahtumia. Meillä saa onnistua ja innostua. Iloitsemme toistemme menestyksestä. Liity Hyrian heimoon.


Osoite: Sakonkatu 1, 11100 Riihimäki

Sinulle suositellut työpaikat