Autoalan kesätyö, ajoneuvokuljettaja - Porin kaupunki

Teknisen toimialan Logistiikka vastaa kaupungin käytössä olevien rekisteröityjen ajoneuvojen hallinnasta ja kunnossapidosta, raskaan kaluston kuljetustehtävistä ja ajojärjestelystä sekä teknisen toimialan ja Porin veden varastointitarpeesta. Lisäksi yksikkö suorittaa kaupungin eri toimipisteiden välisiä sisäisiä posti- ja pientavarakuljetuksia.

Teknisen toimialan Logistiikka hakee kesätöihin kahta autoalan opiskelijaa. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset ajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt. Työ on kokopäivätyötä, ja se kestää 1 kuukautta ajoittuen sopimuksen mukaan kesä- heinäkuulle.

Kelpoisuusehto: Autoalan opiskelija.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Lisää sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 3421 ja 044 701 1852

Tutustu työnantajaan

kalustoinsinööri Mika Koski, mika.koski@pori.fi
logistiikka toimintayksikön esimies Jani Sädemaa, jani.sademaa@pori.fi

Porin kaupunki, Tekninen toimiala, Infrayksikkö, Logistiikkayksikkö
Osoite: 28100 Pori

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat