Autoalan opettaja - Hyria koulutus Oy

Autoalan opettaja - Hyria koulutus Oy

Hyria koulutus toteuttaa Hyvinkään-Riihimäen alueella opiskelijoiden tarpeita palvelevaa ammatillista koulutusta ja työelämän kehitystä palvelevaa toimintaa. Haluamme olla ammatillisen koulutuksen arvostetuin edelläkävijä ja vahva alueellinen vaikuttaja. Tervetuloa joukkoomme.

Haemme opettajaa autoalalle Riihimäelle. Tehtävään kuuluu autoalan perustutkinnon ammatillisten aineiden opetus, työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaus sekä opetuksen kehittäminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja monipuolista alan työkokemusta. Eduksi katsomme opettajakokemuksen ja yhteydet alueen autokorjaamoihin ja -liikkeisiin. Lisäksi toivomme kokemusta pienkoneiden korjaamisesta ja huoltamisesta sekä metallitöistä. Eduksi luetaan ammatillisen koulutuksen tuntemus ja opetuskokemus.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia. Palkkaus määräytyy yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki Hyrian koulutuksen järjestämispaikat.

Lisätietoja

http://www.hyria.fi

Koulutuspäällikkö Jarmo Auromaa, p. 040 760 8664, jarmo.auromaa@hyria.fi

Koulutustoiminta, Tekniikan ja liikenteen ala
Osoite: Sakonkatu 1, 11100,

Hyria koulutus Oy tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille sekä useita koulutusvaihtoehtoja työyhteisöille. Vuosittain tuhannet opiskelijat sekä sadat yritykset ja yhteisöt hyödyntävät kattavaa tarjontaamme oman osaamisensa ja toimintansa kehittämiseksi. Toimimme pääsääntöisesti Hyvinkäällä ja Riihimäellä, mutta järjestämme koulutuksia myös valtakunnallisesti. Toimipisteitämme on viidellä eri paikkakunnalla.
Hyria konsortioon kuuluvat lisäksi Hyria säätiö sr, Hyria Business Institute Oy ja Hyria palvelut Oy. Meillä työskentelee yli 500 osaajaa.

Tutustu työnantajaan