test
Autoalan päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Novida - ammattiopisto ja lukio

Etsimme osaavaan joukkoomme Novida -ammattiopisto ja lukio Uudenkaupungin toimipaikkaan autoalan päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen, ajalle 10.1.2022 - 31.12.2022

Kelpoisuusvaatimuksena on autoalan insinööritutkinto (amk) tai mahdollisesti muu soveltuva ammatillinen tutkinto. Edellytämme asetuksen 986/1998 mukaista ammatillisen opettajan pätevyyttä, mutta myös muut hakijat huomioidaan.

Valittavan opettajan tehtäviin kuuluu autoalan perustutkinnon ammatillisten tutkinnon osien opetus teoria- ja käytännön työtehtävissä, sekä matematiikan ja ATK-taitojen opetus.

Edellytämme valittavalta hyvää autoalan perusosaamista ja käytännön työtehtävien hallintaa sekä tietoteknistä osaamista.

Hakijan eduksi luetaan työkokemus autosähkötekniikan työtehtävistä, sekä työkokemus ammatillisen koulutuksen opettajan työtehtävistä.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on ennen viran/toimen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain /505/2002 6§:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.novida.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Aleksi Lehikoinen puh. 044 7056589 tai sähköposti aleksi.lehikoinen@novida.fi

Lisätietoja

Novida - ammattiopisto ja lukio, Uudenkaupungin toimipaikka

Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä omistaa Novida - ammattiopisto ja lukion sekä Novidan oppisopimustoimiston. Opiskelijoita on keskimäärin 2100 ja henkilökuntaa 250.

Koulutuskuntayhtymän toimipaikat tekevät tiivistä ja monipuolista yhteistyötä alueidensa elinkeinoelämän kanssa.


Osoite: Viikaistenkatu 1, 23500 Uusikaupunki, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat