Automaatiovastaava, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Automaatiovastaava, Oulun Vesi - Oulun kaupunki

Oulun Veden Verkostojen ylläpito -yksikössä on haettavana AUTOMAATIOVASTAAVAN vakinainen tehtävä.

Automaatiovastaavana vastaat verkostoautomaatioprojekteista, verkostokohteiden päivittäisestä käytettävyydestä, raportoinnista ja ongelmatilanteiden ratkaisusta. Tehtävässäsi varmistat ja kehität verkoston ylläpitohenkilöstön automaatio-osaamista. Toimit vahvana asiantuntijana verkoston ylläpitoyksikölle ja esimiehenä neljän hengen pumppaamotiimille. Vastaat vastuualueesi saneeraus- ja investointikohteista. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Edellytämme työ- ja sähköturvallisuusmääräysten tuntemusta ja noudattamista. Tehtävään sisältyy myös osallistuminen verkostojen varallaoloon myöhemmässä vaiheessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on automaatio- ja sähkötekniikan AMK-insinöörin tai insinöörin tutkinto. Riittävän kokemuksen omaava sähkö- ja/tai automaatioteknikon tutkinnon suorittanut henkilö voi myös tulla kysymykseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vesilaitosten automaatiotehtävistä ja varsinkin mielenkiintoa kehittää vesihuoltolaitoksen automaatiota sekä toimintaa. Eduksi luetaan aikaisempi kokemus automaatiojärjestelmien kehitys-, sovellussuunnittelu- ja ohjelmointitehtävistä.

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja innokas oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. Työssä menestyminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Tehtävä kuuluu teknisten sopimuksen piiriin. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa palvelussuhteissa kuuden (6)

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/6317/2019. Hakemukset on toimitettava 1.7.2019 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.oulunvesi.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava verkostoinsinööri Asko Lompolojärvi p. 050 467 3885 ja verkostopäällikkö Tero Kilpeläinen p. 044 703 3914. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Oulun Vesi
Osoite: Kasarmintie 29, 90230 Oulu

Oulun Vesi vastaa kunnallisena liikelaitoksena Oulun kaupunkialueen noin 200 000 asukkaan vesihuoltopalveluista. Laitoksemme liikevaihto on 38 milj. euroa ja palveluksessamme on 115 alan ammattilaista. Käytössämme on sertifioidut laadunhallinta- ja työturvallisuusjärjestelmät.

Tutustu työnantajaan