Autosähköasentaja Keski-Suomen pelastuslaitokselle - Jyväskylän kaupunki

Keski-Suomen pelastuslaitoksen tehtävänä on alueellaan vastata pelastustoimesta ja KSSHP:n yhteistyösopimuksen mukaisesta ensihoidosta ja tässä tarkoituksessa huolehtia kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta. Toiminta-alueella on 23 keskisuomalaista kuntaa ja 276 000 asukasta. Keski-Suomen pelastuslaitos toimii liikelaitoksena Jyväskylän kaupungin hallinnossa.
Nyt haemme Keski-Suomen pelastuslaitokselle

AUTOSÄHKÖASENTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 14.12.2020 - 31.12.2021.

Autosähköasentajana tehtäviisi kuuluu pelastuslaitoksen ajoneuvokaluston sähköjärjestelmien asennus-, huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. Pelastuslaitoksen kalustoa ovat mm. henkilö-, paketti- ja kuorma-autot, veneet, mönkijät, moottorikelkat sekä erilaiset perävaunut ja kontit.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Lisäksi edellytämme C-luokan ajokorttia sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset tavanomaisten mekaanisten ja sähköisten järjestelmien huoltotyöt sekä niihin liittyvät mittaukset ja korjaustyöt. Tunnet ja ymmärrät moottoritekniikan toiminnan. Myös nykyaikaisten väyläsähköjärjestelmien autosähköasennukset ja vianhaku ovat Sinulle tuttuja. Lisäksi Sinulla tulee olla ymmärrys veneistä ja venetekniikasta sekä niiden sähköjärjestelmistä. Eduksi katsomme ajoneuvotesterien (AutoCom) osaamisen ja Tukesin hyväksymän ilmastointihuoltopätevyyden.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa, asiakaslähtöistä toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä ja vastuuntuntoisuutta sekä halua oppia uutta. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Valitulta pyydetään selvitys suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.keskisuomenpelastuslaitos.fi

Tutustu työnantajaan

Tekninen päällikkö Kimmo Hirvonen, puh. 0500 544 295 tai kimmo.hirvonen@jyvaskyla.fi

Keski-Suomen pelastuslaitos
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka