Autoteknikko - Kotkan kaupunki

Autoteknikko - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin teknisten palveluiden infran ylläpidon palvelualueelle haetaan vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan autoteknikkoa.

Autoteknikko vastaa pääasiassa oman palveluyksikön raskaan kaluston korjaamotoiminnasta ja toimii lähiesimiehenä korjaamon henkilöstölle. Tehtäviin kuuluu myös kaupungin muiden vastuualueiden liikkuvan kaluston huolto ja korjaus.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva autokorjaamoalan, ajoneuvotekniikan tai vastaavan teknisen alan koulutus ja kokemusta työnjohtotehtävistä. Hyvä suomenkielen taito, vähintään B-ajokortti sekä yhteistyökyky ovat perusedellytyksiä tehtävän hoitamiselle. Erityisesti arvostamme vastaavaa korjaamokokemusta esimiestehtävien osalta sekä raskaan kaluston tuntemusta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen (KVTES) ja teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS). Tehtäväkohtainen palkka on 2 912,84, ammattialalisä määräytyy hyväksi luettavan työkokemuksen perusteella. Henkilökohtainen palkanosa työsuhteen alussa on 0 euroa.

Tehtävään sovelletaan 4 kk koeaikaa. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa (viikko 38 h 45 min). Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Haastatteluun kutsutuilta pyydetään tutkinto- ja työtodistukset tai CV.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 Kotka.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antavat kunnossapitopäällikkö Anu Heinikoski, puh. 044 702 4386 tai autoteknikko Jari Koskelainen, puh. 044 702 4783 (tavoitettavissa ajalla 8.-28.7.). Kesäloma-aika huomioiden, kysymykset ja/tai soittopyynnöt ensisijassa sähköpostitse. Sähköposti: etunimi.sukunimi@kotka.fi

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi

Tutustu työnantajaan