Skip to main content
test
Av-teknikko - Lohjan kaupunki

Haemme av-teknikkoa Laurentius-saliin vakituiseen työsuhteeseen.

Tuotat av-palveluja sisäisille ja ulkoisille asiakkaille yhdessä toisen av-teknikon kanssa pääasiallisesti Laurentius-salissa. Työtehtäviisi kuuluvat ääni- ja valotekniikka, striimaukset, asiakaspalvelutehtävät, editointi sekä salin ja laitteiston huolto ja kunnossapito.

508-paikkainen Laurentius-sali on merkittävä läntisen Uudenmaan konserttisali, jossa järjestetään erilaisia yleisötapahtumia ympäri vuoden. Laurentius-sali taipuu moneen; muun muassa konsertteihin, teatteriesityksiin, seminaareihin ja kokouksiin.

Edellytämme kokemusta av-palveluiden tuottamisesta, hyvää paineensietokykyä ja stressin hallintaa sekä organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoa. Seuraat jatkuvasti alan kehittymistä ja haluat oppia uutta.

Arvostamme joustavuutta, itsenäistä työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja.

Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen tutkinto.

Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista.

Tehtäväkohtainen palkka on 2380,34 €/kk, TS:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään viikoilla 14-15.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja
Merja Lonkainen p. 050 462 1642, merja.lonkainen@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 28.3.2023 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-06-18-23. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Yleinen kultturitoimi
Osoite: Kirkkokatu 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat