Avohoidon ylilääkäri - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnassa on haettavana avoterveydenhuollon ylilääkärin virka.

Viran kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus yleislääketieteen tai muulla tehtävään soveltuvalla erikoisalalla. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä hyvä suullinen ruotsin kielen taito. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, myönteistä kehittämisotetta sekä kokemusta kehittämistehtävistä. Perusterveydenhuollon tuntemus ja paikallistuntemus katsotaan eduksi.

Työtehtävät painottuvat vastaanottotoiminnan monipuoliseen kehittämistyöhön, työtehtäviin kuuluu lääkäreiden lähiesimiestehtäviä sekä lääkäreiden ammatilliseen kehittymiseen ja koulutuksen suunnitteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä. Työtehtävistä on mahdollista neuvotella. Tehtävään on mahdollista liittää myös kliinistä työtä. Ylilääkärin esimiehenä toimii johtava ylilääkäri.

Palkkaus määräytyy lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan 25.1.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 328793).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat johtava ylilääkäri Kaija Hannula (050 376 9930), Ylilääkäri Johanna Rauste (040 126 9528) sekä terveyspalveluiden tulosalueen vastuuhenkilö Arja Liinavuori (050 350 3925) etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Vastaanottotoiminta, Vastaanottotoiminta,lääkärit
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.