test

Avohoidon ylilääkäri, Läntinen alue

Hakuaika päättyy  9.10.2023 12:00

Tule sinäkin töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme avohoidon ylilääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkaan hyvinvointialueemme Läntiselle alueelle. Työn aloitus 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme?

Pohjois-Savon hyvinvointialue jakautuu sotekeskuspalveluiden osalta viiteen eri alueeseen: Pohjoinen-, Koillinen-, Keskinen-, Läntinen- ja Eteläinen alue. Avoinna oleva virka on Läntiselle alueelle (Suonenjoki, Rautalampi, Pielavesi, Keitele, Tervo, Vesanto ja Karttula). Virka sijoittuu peruspalveluiden alaisuuteen sotekeskuspalveluihin. Sotekeskuksen alaisuuteen kuuluvat lääkäri- ja hoitajavastaanotot, avokuntoutus, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä suunterveydenhuolto.

Millaiseen työhön etsimme tekijää?

Ylilääkärinä toimit lääkärihenkilöstön ylimpänä esihenkilönä ja tehtävänkuvaasi kuuluu:
- lääketieteellistä asiantuntemusta vaativien lausuntojen, palautteiden, muistutusten, kanteluiden, Valvira sekä AVI selvitysten käsittely yhteistyössä palveluyksikköjohtajan kanssa
- kuntoutuspäätökset
- koulutusvastuu yhteistyössä koulutusvastaavan kanssa
- erilaisiin työryhmiin osallistuminen sekä sidosryhmäyhteistyö
- lääkäriresurssin koordinoiminen alueen sisäisesti
- (perus)palvelun toiminnallisesta kokonaisuudesta vastaaminen lääketieteen näkökulmasta
- toiminnan kehittämiseen liittyvään työhön osallistuminen tarpeen mukaan
- hankintojen suunittelu ja talouden seuranta yhteistyössä alue esihenkilön kanssa
- viestintä sovitun työnjaon mukaan sekä muut lääketieteellistä asiantuntemusta edellyttävät tehtävät yhteisesti sovittujen ohjeiden ja linjausten mukaisesti.

Mitä me tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää toimintaa ja omaa ammattitaitoasi. Meillä on hyvät koulutusmahdollisuudet ja työsi tueksi saat ammattitaitoisen ja kannustavan tiimin ympärillesi. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme e-passi edun ja tyhy-toimintaa.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella noudatamme kunnallista lääkärisopimusta (LS) ja palkkaus määräytyy paikallisesti sovittujen kannustavien palkkauselementtien mukaisesti. Lääkäreiden uraporraspalkkamallin otamme käyttöön 31.12.2023 mennessä valtakunnallisen ohjeistuksen mukaisesti.

Olisitko sinä etsimämme avohoidon ylilääkäri?

Viran kelpoisuusehtona on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto, riittävä johtamiskokemus sekä perehtyneisyys toimialaan.

Valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme näiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tule mukaan tekemään hyvää Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/tervetuloa-töihin-pohjois-savon-hyvinvointialueelle

Lähetä hakemuksesi ohessa olevasta linkistä. Lisätietoja antavat:
Palveluyksikköjohtaja Ritva Vitri, ritva.vitri@pshyvinvointialue.fi, p. 044 7171210 tai
Peruspalveluiden palvelualuejohtaja Pertti Lipponen, pertti.lipponen@pshyvinvointilaue.fi, p. 044 7186271

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000 ollen Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan