Avoimen toiminnan ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Avoimen toiminnan ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi avoimen toiminnan ohjaajan vakituinen tehtävä alkaen 29.7.2019.
Tehtävän ensimmäinen sijoituspaikka on Asukaspuisto Kannonkolo keskustan alueella.

Asukaspuistoissa järjestetään Kirkkonummen arvojen sekä varhaiskasvatussuuunnitelman mukaista toimintaa. Työ on pienten lasten perheiden kanssa toimimista niin että lapset ja vanhemmat voivat olla osallisia ja vanhempien ja lasten sosiaaliset verkostot mahdollistuvat. Toiminta perustuu laajaan, paikallisen yhteisön eri toimijoiden yhteistyöhön, jonka tavoitteena on tuottaa hyvinvointia kirkkonummelaisille lapsiperheille.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyö -ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta työstä lapsiperheiden kanssa. Odotamme sinulta valmiutta toimia lapsiperheiden kanssa monipuolisesti leikin, liikkumisen, taiteen ja luonnon mahdollisuuksia hyödyntäen. Tulet tekemään työtä monikielisessä toimintaympäristössä, joten molempien kotimaisten kielten hallinta sekä muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi

Hakuaika alkaa 12.4. ja päättyy 26.4. klo 12.00.

Kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain 28§ kelpoisuusehtojen mukaisesti.

Ryhmähaastattelu on perjantaina 3.5. klo 8.30 Piennarpihan asukaspuistossa, osoitteessa Piennarkuja 4, Masala.

Toimeen valitun on toimitettava rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Verkostotyöntekijä Anu Kullberg 040 1269 662, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, SIVISTYS- JA VAPAA-AIKAPALVELUJEN TOIMIALA, Päivähoito, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Avoin varhaiskasvatus
Osoite: ., Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan