Skip to main content
test
Avoimen toiminnan ohjaaja - Kirkkonummen kunta

Hei, tule töihin asukaspuistoon!

Kirkkonummen varhaiskasvatus on vahva edelläkävijä. Varhaiskasvatuksen lapsilähtöisessä pedagogiikassa vahvistamamme kestävään elämäntapaan kasvamista: painotamme toiminnassamme ympäristökasvatusta ja luontopedagogiikkaa sekä tuemme lapsen liikkumista ja ulkona oppimista.

Asukaspuistot ovat lapsiperheiden avoimia kohtaamispaikkoja. Asukaspuistoissa järjestetään toimintaa, jonka tavoitteena on tukea perheitä luomalla heidän kanssaan yhteistyössä sellaisia toiminnan muotoja, joissa lapset ja vanhemmat ovat osallisia ja jotka tukevat vanhemmuutta ja vahvistavat vanhempien sekä lasten sosiaalisia verkostoja.

Avoin toiminta rakentuu paikallisen yhteisön eri toimijoiden yhteistyölle. Kirkkonummella toimii kolme avoimen varhaiskasvatuksen asukaspuistoa ja niissä käy n. 40-90 asiakasta päivittäin. Jokaisessa asukaspuistossa työskentelee verkostotyöntekijä sekä yksi tai kaksi avoimen toiminnan ohjaaja. Asukaspuistot sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa, Masalassa ja Veikkolassa.

Asukaspuiston ohjaajalta odotetaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta työstä lapsiperheiden kanssa. Odotamme sinulta valmiutta toimia lapsiperheiden kanssa monipuolisesti leikin, liikkumisen, taiteen ja luonnon mahdollisuuksia hyödyntäen.

Ohjaaja suunnittelee ja toteuttaa yhteistyössä tiimin kanssa toimintaa niin alle kouluikäisille lapsille kuin myös alakouluikäisille asukaspuiston asiakkaille. Tärkeää on havainnoida ja huomioida asiakasperheiden tarpeet ja toiveet. Tulet tekemään työtä monikielisessä toimintaympäristössä, joten kielitaito katsotaan eduksesi.

Nyt haettavana oleva avoimen toiminnan ohjaajan sijainen työskentelee pääosin asukaspuisto Piennarpihalla, Masalassa. Asukaspuistossa pääset työskentelemään innokkaaseen, ammattitaitoiseen ja lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa yhdessä toimiminen luo ympärilleen hyvää ja positiivista yhteishenkeä.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus määräytyy Varhaiskasvatuslain 28 § mukaisesti ja siinä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2184,05 €/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Kirkkonummen kunnan työntekijänä saat käyttöösi erinomaiset työterveyspalvelut ja mm. maksuttomat uinnit uimahallissamme.

Ennakkotietona: Haastattelut tehtävään järjestetään perjantaina 19.8.2022 klo 14-16 välisenä aikana erikseen haastatteluun kutsutuille.

Hakemukset toimitetaan 18.8.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi (työavain 457867).

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/asukaspuistot_1

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hanna Leivo,
perhepäivähoidon ja avoimen varhaislasvatuksen esimies
p. 040-1269662

Lisätietoja

Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Suomenkieliset varhaiskasvatuspalvelut, Avoin varhaiskasvatus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Piennarkuja 4, 02430 Masala

Sinulle suositellut työpaikat