Skip to main content
test

Tervetuloa Hollolaan: https://youtu.be/iMhbsydTw80

Tule innostuneeseen varhaiskasvatuksen ammattilaisten joukkoon hirveen ihanaan Hollolaan tekemään parhaita lapsiperhepalveluita. Haemme positiivista, energistä, arjesta ja leikkimisestä innostuvaa varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolla on halua kehittää yhteistä toimintakulttuuriamme.

Avoinna on määräaikainen avoimen varhaiskasvatustoiminnan -ohjaajan tehtävä ajalle 1.1.2024 - 31.12.2025.

Hollolan kunnan avoin varhaiskasvatustoiminta on avointa toimintaa kaikille perheille, sekä lapsille että heidän lähiaikuisilleen. Perheiden aamu on yksi lapsiperheiden kohtaamispaikka Hollolassa. Perheiden aamussa vanhemmilla on mahdollisuus kohdata toisia, samalla kun lauletaan, leikitään, askarrellaan sekä liikutaan yhdessä.

Avointa varhaiskasvatustoimintaa toteutetaan jokaisena arkiaamuna, vuoroin eri kirjastoilla. Hollolan kuntakeskuksessa pääkirjastolla, Kalliolan kirjastolla sekä Hämeenkosken kirjastolla.

Avoimen varhaiskasvatuksen ohjaajana vastaat avoimen varhaiskasvatustoiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista, osallistaen lapset ja huoltajat. Tehtävänäsi on toteuttaa lapsi- ja perhelähtöistä toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Ohjaajana tuet myös vanhemmuutta ja tarvittaessa ohjaat perheitä erilaisten lapsiperhepalveluihin pariin. Toimit avoimen varhaiskasvatuksen tehtävien ohella pedagogisena opettajana/sosiaalipedagogisena asiantuntijana varhaiskasvatusyksiköissä.

Arvostamme leikillisyyttä, lapsilähtöisyyttä, sensitiivisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (2022) mukainen pedagoginen osaaminen on työsi kivijalka ja lapsi ja leikki sekä hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä.

Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (13.7.2018/540) 26§/27§ja 75 § mukainen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus. Eduksi luetaan kokemus vastaavasta työstä. Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta käyttää autoa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Noudatamme savuttomuuden ja tuoksuttomuuden periaatteita. Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen asiantuntija Maarit Holster p 044 7801374
varhaiskasvatuksen lähiesimies Kirsi Rantanen p 0447801594
varhaiskasvatuksen lähiesimies Heidi Rajanen p 0447801599

Lisätietoja

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Varhaiskasvatus

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Terveystie 8, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat