LÄHIHOITAJIA KYTERINHOVIIN, IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUUN ASUMISPALVELUYKSIKKÖÖN

Talomme on 59 asuntoa käsittävä ympärivuorokautisesti hoivaa antava yksikkö. Hoidamme asukkaita kuntouttavalla, toimintakykyä ylläpitävällä työotteella ja tuemme asukkaan omia jäljellä olevia voimavaroja. Hae meille pirteään ja ammattitaitoiseen porukkaan töihin.

Arjen työssämme on tärkeää asukkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen ja mielekkään arjen mahdollistaminen asukkaan toimintakykyvajeista huolimatta.
Hyvä yhteistyö asukkaiden omaisten kanssa on meille tärkeää. Asukkailla on usein monia sairauksia, joten tarvitsemme työssämme myös hyvää sairaanhoidollista osaamista.
Toteutamme saattohoidon talossa, asukkaan omassa kodissaan.

Työympäristönä Kyterinhovi on 6 vuotta toiminnassa ollut talo. Jos sinulla on kokemusta ikäihmisten hoidosta ja koet omaksesi hyvän ikäihmisiä kunnioittavan työotteen, olet tervetullut joukkoomme. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot, osaat hymyillä ja olla oma itsesi. Huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja täydennyskoulutuksesta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Työ on kolmivuorotyötä.

Työsuhde alkaa 12.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan 2186,86 €/kk. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valittavan henkilön on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotussuoja

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Helena Ilanen
Asumispalvelujen palvelupäällikkö
helena.ilanen@janakkala.fi
036801958

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Pelipihanpolku 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat