Skip to main content
test
Avoin hakemus FCG:lle - FCG Konserni (FCG Finnish Consulting Group Oy)

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut FCG:stä työpaikkana!

Rekrytoimme säännöllisesti työntekijöitä erilaisiin ja eritasoisiin tehtäviin neljälle liiketoiminta-alueelle. Voit tutustua tarkemmin liiketoimintoihimme sivuillamme https://www.fcg.fi/

Rekrytoinneissamme on mukana vaihtuva joukko esihenkilöitä, HR:n edustajia ja tulevia kollegoita. Etsiessämme uusia asiantuntijoita käymme ensisijaisesti läpi tehtäväkohtaiseen hakuumme tulleet hakemukset.

Harjoittelija- ja kesätyökampanjamme on käynnissä tammikuun 2023 ajan, jolloin avaamme suurimman osan avoimista tehtävistämme uran alkuvaiheen osaajille. Satunnaisesti haemme myös muina aikoina harjoittelijoita ja avaamme gradutoimeksiantoja, joten avoimia paikkojamme kannattaa seurata säännöllisesti!


TIETOA MEISTÄ:

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Yhdistämme eri alojen osaajat luomaan uutta ja toimimme aktiivisesti erilaisissa ekosysteemeissä ja verkostohankkeissa, jotka tukevat perustehtäväämme tehdä yhteiskunnista kestävämpiä ja parempia paikkoja elää.

Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Tällä hetkellä FCG toimii globaalisti 7 eri maassa.


SEURAA MEITÄ KANAVISSAMME:
Instagram: @fcg_group
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fcg-finnish-consulting-group-oy/

INTERESTED IN OUR INTERNATIONAL OPPORTUNITIES?
Please read more and leave your application on our website: www.fcg.fi/en/contact-us/working-with-us/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ida Alexeeva
ida.alexeeva@fcg.fi

Lisätietoja

FCG – Hyvän elämän tekijät!

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia konsulttialan yrityksiä. Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä. Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Konsernissa työskentelee 800 osaajaa ympäri maailman. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 71 miljoonaa euroa. www.fcg.fi

Sinulle suositellut työpaikat