Skip to main content
test
Avoin hakemus hoitoalan töihin Selänteessä - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Oletko hoitoalan opiskelija, vastavalmistunut vai kenties hoitoalan kokenut konkari? Kiinnostaako sinua työskennellä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii? Haluatko kartuttaa ammatillista osaamistasi eri yksiköissä? Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä tarvitsemme osaajia aina päivien keikkatyöstä pitempiaikaisiin sijaisuuksiin. Keikkatyö on erinomainen tapa tutustua Selänteen alueen eri yksiköihin Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työskentely yksiköitä vanhus-, vammais-, mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mielenkiintoisia työyksiköitä. Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta.

Mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa toimea tai virkaa, voi jättää avoimen hakemuksen keikkatyöhön tai pitempiaikaisiin sijaisuuksiin. Kerrothan hakemuksessasi minkälainen työ sinua kiinnostaa, miltä paikkakunnalta ja haetko vain keikkatyötä vai pitempiaikaisia sijaisuuksia.

Huomioithan, että avoimella hakemuksella ei voi hakea toimia tai virkoja, joista on erillinen ilmoitus sivustolla.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointivastaava
Ulla Muhonen p. 040 1808 963.
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat