Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla ajoittain sijaisuuksia ja keikkatöitä hoitotyön ammattilaisille sekä Hämeenlinnan että Riihimäen toimipisteissä. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista ja olet esim. sairaanhoitaja, kätilö, lähihoitaja, hammashoitaja, suuhygienisti tai fysioterapeutti, voit jättää tästä avoimen hakemuksen tästä. Keikkatyöhön voit tarjoutua samalla hakemuksella.

Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, mistä töistä ja kuinka pitkistä sijaisuuksista olet kiinnostunut. Rekrypalvelut käsittelevät avoimet hakemukset ja ovat sinuun yhteydessä tarvittaessa.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Meillä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi
http://www.facebook.fi/khshp/

Tutustu työnantajaan

Rekrypalvelut, rekry@khshp.fi tai puh. 03 629 2692

Kanta-Hämeen keskussairaala
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Sinulle suositellut työpaikat