Avoin hakemus kotihoidon lähihoitajan tehtäviin - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

HAETTAVANA EKSOTEN KOTIHOITOON LÄHIHOITAJIA

määräaikaisiin tehtäviin kotihoidon yksiköihin:
Parikkalan kotihoito
Rautjärven kotihoito
Ruokolahti-Vuoksenniska kotihoito
Imatran kotihoito
Taipalsaaren kotihoito
Itäinen kotihoito, Lappeenranta
Keskusta-pohjoisen kotihoito, Lappeenranta
Keskusta-eteläisen kotihoito, Lappeenranta
Lemin kotihoito
Luumäen kotihoito
Savitaipaleen kotihoito
Kotihoidon resurssipooli
Turva-auttajat ja yöpartio

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Eksoten kotihoidossa käytetään mm. LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmää sekä RAI-arviointiohjelmaa.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Terveysalan opiskelijoiden (lh, sh, th, eh) hakemukset arvioidaan tapauskohtaisesti.

Työ on moniammatillista tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan. Työ on vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Kotihoidossa lähihoitajalta edellytetään ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.

Työsuhteen alussa on koeaika, joka määräytyy työsuhteen pituuden mukaan.

Tehtävissä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Eksote rekrytointipalvelut, rekrytointipalvelut@eksote.fi tai puh. 040 651 1300

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Hoiva, Kotihoito
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka