Skip to main content
test

Hae mukaan Kpedun osaajien joukkoon!

Haemme Kpedun osaajapankkiin opetuksesta ja ohjauksesta innostuneita asiantuntijoita. Tarjolla on esimerkiksi sijaisuuksia, lyhytaikaisia työtehtäviä sekä muita asiantuntijatehtäviä muun muassa luennoitsijoina ja kouluttajina.

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä Kpedu on monialainen ja toimintaansa aktiivisesti kehittävä koulutusorganisaatio, joka järjestää toisen asteen ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, valmentavaa koulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä kansanopistokoulutusta. Olemme aktiivinen alueen ja sen elinkeinoelämän kehittäjä, ja toimimme yhteistyössä alueen kuntien, elinkeinoelämän sekä muiden koulutus- ja kehittämistoimijoiden kanssa.

Tehtäviä on tarjolla myös Osuvakoulutus Oy:n koulutustehtävissä. Osuvakoulutus Oy on Kpedun omistama palveluyhtiö, joka tarjoaa laadukkaasti ja joustavasti kortti- ja ammattipätevyyskoulutuksia, sertifikaatteja, kuljettajien jatkokoulutuksia, monipuolisia henkilöstökoulutuksia sekä ohjaus- ja neuvontapalveluja niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Meillä on tarjolla mm. eri pituisia sijaisuuksia ammatillisten opettajien tehtäviin ja Osuvakoulutuksen kouluttajien tehtäviin.

Ammattikampuksella opetusaloina ovat:
- It- ja media-ala
- Hyvinvointialat
- Liiketoiminta- ja turvallisuusala
- Rakennusalat
- Ruoka- ja puhtauspalveluala
- Teollisuus ja logistiikka
- Yhteiset opinnot ja Valma/TUVA
Lisäksi kasvatus- ja ohjausalan opetusta järjestetään Kälviällä, luonnonvara-alan opetusta Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa.

Odotamme sinulta ammatillisen koulutuksen tuntemusta ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme hyviä työelämä- ja verkostoyhteyksiä ja kokemusta opetus- tai koulutustehtävistä.

Otamme yhteyttä, tarvittaessa myöhemminkin, kun osaamisesi ja työntekijätarpeemme kohtaavat. Koulutus- ja tutkintoedellytykset määräytyvät tarjottavien työtehtävien mukaan.

Pitempiaikaisiin opettajan sijaisuuksiin valittujen on toimitettava todistus huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja lain mukainen rikostaustaote.

Jos tietosi muuttuvat, päivitäthän ne Kuntarekryyn. Säilytämme hakemuksia 6 kuukautta.

Vakituisiin tehtäviin haemme osaajia julkisen haun kautta. Jättämäsi avoin hakemus ei automaattisesti siirry sellaisiin rekrytointeihin, joista on julkaistu oma työpaikkailmoitus.

Hae paikkaa työpaikkailmoituksen yhteydessä olevalla hakulomakkeella.

Lisätietoja

http://www.kpedu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa asiakkuusjohtaja Anu Haapasalo 040 359 6240 ja toimistosihteeri Laura Paavola 040 807 3614.
Käytämme sähköistä rekrytointia ja hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn kautta työpaikkailmoituksen alalaidassa olevalla Hae työpaikkaa -painikkeella.

Lisätietoja

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU, Keski-Pohjanmaan ammattiopisto (AO)

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää koulutusta usealla toimialalla: hyvinvointiala, teollisuus- ja logistiikka-alat, rakennusalat, ruoka- ja puhdistuspalveluala, liiketoiminnan ala, IT- ja media-ala, luonnonvara-ala, kansanopisto/vapaa sivistystyö ja Valma-koulutus. Ammattiopistolla on toimipisteet Kokkolan ammattikampuksella, Kannuksessa, Kaustisella, Kälviällä ja Perhossa.


Osoite: Närvilänkatu 8, 67100 Kokkola
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä KPEDU - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat