Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla ajoittain sijaisuuksia Hämeenlinnan että Riihimäen toimipisteissä. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää tästä avoimen hakemuksen.

Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, mistä töistä ja kuinka pitkistä sijaisuuksista olet kiinnostunut. Rekrypalvelut käsittelevät avoimet hakemukset ja ovat sinuun yhteydessä tarvittaessa.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Meillä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi
http://www.facebook.com/khshp/

Tutustu työnantajaan

Rekrypalvelut, rekry@khshp.fi tai puh. 03 629 2208

Kanta-Hämeen keskussairaala
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.