Skip to main content
test
Avoin hakemus NordLab Oulun eteläinen palvelualue - NordLab

Tarvitsemme ammattitaitoista henkilökuntaa erilaisiin laboratoriotehtäviin. Haemme ensisijaisesti bioanalyytikoita/laboratoriohoitajia näytteenottoon ja analytiikkaan eri mittaisiin sijaisuuksiin. Myös bioanalyytikko-opiskelijat ja muut terveydenhuollon ammattilaiset huomioidaan rekrytointeja tehtäessä.

Sijaisuuksia on tarjolla Oulaskankaan sairaalassa ja Oulun eteläisellä palvelualueella (Haapavesi, Ylivieska, Nivala, Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi)

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Tehtävien hoito edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Lisätietoja

http://www.nordlab.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Ulla Kiviniemi p. 040 635 6383 tai sähköpostitse ulla.kiviniemi@nordlab.fi

Lisätietoja

NordLab, NordLab Oulu, Kliininen laboratorio, Oulun eteläinen

NordLab on Pohjois-Suomessa toimiva kliinisen laboratorioalan organisaatio, jonka tehtävänä on tuottaa kliinisiä laboratoriopalveluja sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon käyttöön. Osaamisemme, ammattitaitoiset työntekijät ja kansainvälisen tason tutkimustoimintamme mahdollistaa koko Pohjois-Suomen asukkaille laadukkaat ja hyvät julkiset laboratoriopalvelut.


Osoite: Oulaistenkatu 5, 86300 Oulainen

Sinulle suositellut työpaikat