Meillä on tarjolla ajoittain sijaisuuksia osastonsihteereille. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää tästä avoimen hakemuksen osastonsihteerin tehtäviin.

Sihteerityön yksikkö palvelee sairaanhoitopiirin eri yksiköitä tuottaen sihteerityön palvelut niin Hämeenlinnassa kuin Riihimäelläkin. Työtehtävät vaihtelevat työyksikön mukaan sisältäen asiakaspalvelua, laaja-alaisia potilashallintoon liittyviä toimistotehtäviä sekä potilaskertomustekstien, lausuntojen ja lähetteiden puhtaaksikirjoittamista. Työhön voi sisältyä myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Hyvät tekstinkäsittelytaidot luetaan eduksi.

Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, mistä töistä ja kuinka pitkistä sijaisuuksista olet kiinnostunut.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Meillä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi
http://www.facebook.com/khshp/

Tutustu työnantajaan

Sähköpostilla tiedustelut: rekry@khshp.fi

Kanta-Hämeen keskussairaala, Sihteerityön yksikkö
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.