Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla ajoittain sijaisuuksia sairaalahuollossa Hämeenlinnan ja Riihimäen toimipisteissä sekä välinehuollossa Hämeenlinnassa. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää tästä avoimen hakemuksen.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluvat mm. siivous-, vuodehuolto-, välinehuolto- ja ruokahuoltotehtävät. Välinehuoltajan tehtäviin kuuluvat välinehuoltoprosessin mukainen välineistön ja laitteiston huoltaminen joko välinehuoltokeskuksessa tai asiakasyksikössä.

Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, mistä töistä ja kuinka pitkistä sijaisuuksista olet kiinnostunut.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Meillä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi
http://www.facebook.com/khshp/

Tutustu työnantajaan

Sairaalahuolto: palveluesimies Pia Laine puh. 03 629 2037 tai 0403526415
Välinehuolto: vs osastonhoitaja Järvinen Tomi, puh. 03 629 2025 tai 040 839 4022.

Kanta-Hämeen keskussairaala, Sairaala- ja välinehuolto
Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 176 000 asukkaalle Hämeenlinnan ja Riihimäen yksiköissä. Henkilöstömäärä on noin 2 000. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri tarjoaa osaavaa asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa, Sinua kuunnellen.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi. Loma-asunnot Vuokatissa ja Saariselällä ovat henkilöstön vuokrattavissa ympäri vuoden. Lisäksi Hämeenlinnan seudulla on kaksi kesänviettopaikkaa henkilöstön virkistyskäyttöön. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.