test

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla ajoittain sijaisuuksia sairaalahuollossa Hämeenlinnan ja Riihimäen toimipisteissä sekä välinehuollossa Hämeenlinnassa. Mikäli et löytänyt sopivaa paikkaa avoinna olevista työpaikoista, voit jättää tästä avoimen hakemuksen.

Sairaalahuoltajan tehtäviin kuuluvat mm. siivous-, vuodehuolto-, välinehuolto- ja ruokahuoltotehtävät. Välinehuoltajan tehtäviin kuuluvat välinehuoltoprosessin mukainen välineistön ja laitteiston huoltaminen joko välinehuoltokeskuksessa tai asiakasyksikössä.

Täytä avoin hakemus huolellisesti ja kerro, mistä töistä ja kuinka pitkistä sijaisuuksista olet kiinnostunut.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista sivuillamme on erillinen ilmoitus.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on koeaika. Meillä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Kanta-Hämeen keskussairaalassa on hyvät mahdollisuudet työnantajan tukemaan täydennyskoulutukseen.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.khshp.fi
http://www.facebook.com/khshp/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sairaalahuolto: palveluesimies Marita Penttilä, puh. 040 632 8282
Välinehuolto: vs osastonhoitaja Järvinen Tomi, puh. 03 629 2025 tai 040 839 4022.

Lisätietoja

Kanta-Hämeen keskussairaala, Sairaala- ja välinehuolto

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 jäsenkunnan 171 000 asukkaalle. Työkavereita meillä on noin 1 900 kahdessa eri yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Henkilöstöetuuksia meillä on tarjolla monipuolisesti, muun muassa laajat työterveyspalvelut, Sportti&KulttuuriPassi ja työsuhdematkalippu. Henkilökuntayhdistyksemme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat myös monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kanta-Hämeen keskussairaala on savuton sairaala.


Osoite: Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna

Sinulle suositellut työpaikat