test

Avoin hakemus Satakunnan hyvinvointialueelle

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Oletko kiinnostunut työskentelemään Satakunnan hyvinvointialueella koulutuksesi mukaisissa tehtävissä? Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksen muihin kuin sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviin, joihin löytyy erilliset ilmoitukset.

Täytä Kuntarekryn sähköinen hakemus, siitä muodostuu samalla CV. Käymme rekrytointipalveluissa säännöllisesti läpi saapuneita avoimia hakemuksia. Olemme yhteydessä, mikäli meillä on tarjolla kiinnostuksesi mukaisia tehtäviä. Huolehdithan, että hakemuksesi on ajan tasalla työ- ja elämäntilanteesi muuttuessa päivittämällä hakemustasi itse.

Tämän ilmoituksen kautta et voi hakea vakituisiin virkoihin tai toimiin. Seuraathan siis aktiivisesti myös kohdistettuja rekrytointejamme.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut / rekrytointi@sata.fi

rekrytointi@sata.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Satakunnan hyvinvointialue vastaa vuoden 2023 alusta alkaen yli 210 000 satakuntalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Meillä tulee työskentelemään noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen ammattilaista. Tutustu työnantajaan